Amerikanske pannekaker med havregryn

Disse pannekakene kan passe til både frokost, lunsj og dessert. De er litt tykkere og mindre enn tradisjonelle pannekaker.
I denne oppskriften har jeg brukt havregryn for å få en god start på dagen når de lages til frokost. De kan serveres med sirup, krem, syltetøy og eventuelt ost.

Print
Serves: ca 15 pannekaker/ 6 stk
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 4.8/5
( 5 voted )

Ingredients

  • 3 egg
  • 6 dl melk
  • 547 g siktet hvetemel
  • 5 ss lettkokte havregryn
  • 40 g surdeig (Ikke nødvendig hvis man ikke har)
  • 2 ss lys sirup
  • 1 ss bakepulver

Instructions

Ha egg i en bolle og visp godt sammen. Tilsett resten av ingrediensene og visp sammen. 

La plata stå på 3-4 og varm stekepannen godt før du steker. Ha litt olje eller smør i panna. 

Når du skal steke de er det viktig at du ikke har for mye i panna. Pannekakene er små, og de vil heve og gi høyde. 

Leave a Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.