Hjem BakverkBakverk Amerikanske pannekaker med havregryn

Amerikanske pannekaker med havregryn

av lotte

Disse pannekakene kan passe til både frokost, lunsj og dessert. De er litt tykkere og mindre enn tradisjonelle pannekaker.
I denne oppskriften har jeg brukt havregryn for å få en god start på dagen når de lages til frokost. De kan serveres med sirup, krem, syltetøy og eventuelt ost.

Disse pannekakene kan passe til både frokost, lunsj og dessert. De er litt tykkere og mindre enn tradisjonelle pannekaker. I denne oppskriften har jeg brukt havregryn for å få en… Bakverk Amerikanske pannekaker med havregryn European Print Dette
Serverer: ca 15 pannekaker/ 6 stk
Næringsfakta 200 kalorier 20 grams fett
Vurdering 5.0/5
( 4 vurdert )

INGREDIENSER

  • 3 egg
  • 6 dl melk
  • 547 g siktet hvetemel
  • 5 ss lettkokte havregryn
  • 40 g surdeig (Ikke nødvendig hvis man ikke har)
  • 2 ss lys sirup
  • 1 ss bakepulver

INSTRUKSER

Ha egg i en bolle og visp godt sammen. Tilsett resten av ingrediensene og visp sammen. 

La plata stå på 3-4 og varm stekepannen godt før du steker. Ha litt olje eller smør i panna. 

Når du skal steke de er det viktig at du ikke har for mye i panna. Pannekakene er små, og de vil heve og gi høyde. 

You may also like

Leave a Reply