Brød med frukt og nøtter
Dette er et litt søtt brød med nøtter, svisker og aprikos.
Kutt mandler, hasselnøtter, aprikos, og soltørkede tomater. Nøttene trenger bare å kuttes i 2. Aprikos og soltørket tomat kuttes i mellomstore biter. Ha alt i en eltebolle sammen med resten av ingrediensene. Elt deigen på medium i ca 10 minutter. La deigen forheve i bollen, husk å dekke til. Du kan også la brødet hvile i kjøleskap over natten og bake det ut dagen etter. Når deigen har stått litt former du brødet. Form brødet slik du vil ha det og smør formene. Denne oppskriften er for en mellomstor brødform. Dekk til og la brødet heve til det så vidt er over kanten. Brødet bør dampes den første halvtimen/kvarteret. Med en vanlig stekeovn kan du legge en form i bunnen som blir varm. Når brødet skal inn legger du 2-3 isbiter i formen, da vil det bli litt damp som gjør skorpen mykere og bedre. STEK: 200C, 15 min damp + 30 min stek.
Ingredients
Instructions
Leave a Reply