Granola med hasselnøtt og kokos

Her har du en oppskrift på granola med kokos. Granola passer bra sammen med yoghurt og bær og er en god frokost eller mellommåltid.

Print
Serves: 8-10 porsjoner Prep Time: Cooking Time:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

Ingredients

  • 200 g havregryn
  • 50 g solsikkekjerner
  • 25 g linfrø
  • 50 g hasselnøtter
  • 1 ss honning
  • 30 g meierismør
  • 3 ss eplejuice
  • 5 ss olje
  • 30 g kokosflak
  • 1/2 ts maldonsalt

Instructions

 1. Varm opp smør og honning til det blir flytende.  Forvarm ovnen til 150 C. 

 2. Bland sammen havregryn, solsikkekjerner og linfrø i en bolle. Kutt hasselnøttene grovt og ha de i blandingen. 

 3. Tilsett smør, honning, eplejuice, olje og bland dette godt sammen. 

 4. Ha granola blandingen over på et stekebrett med bakepapir. Fordel blandingen jevnt utover og stek midt i ovnen.
Rør i granolaen hvert 10 minutt. Når det er ferdig tilsetter du kokosflakene. 

 

Leave a Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.