Hjem Sylting/fermentering/røking/lagring av mat Surkål

Surkål

av lotte

Når man lager surkål er dette en form for sylting. Sylting er en lagringsmetode for å øke holdbarheten. Jeg vakumerte surkålen slik at jeg kan varme det opp i vannbad når jeg får bruk for det. Da bevares smaken 🙂

Når man lager surkål er dette en form for sylting. Sylting er en lagringsmetode for å øke holdbarheten. Jeg vakumerte surkålen slik at jeg kan varme det opp i vannbad… Sylting/fermentering/røking/lagring av mat Surkål European Print Dette
Serverer: 4
Næringsfakta 200 kalorier 20 grams fett
Vurdering 5.0/5
( 2 vurdert )

INGREDIENSER

  • 1 kg kål
  • 2 epler
  • 2 ss kavre
  • 4 dl vann
  • 1 dl eddik
  • 35 g sukker
  • Salt og pepper
  • Laubærblad om du vil

INSTRUKSER

Kutt kål i tynne strimler. Skrell eplene og skjær i passelige skiver. Start med å legge litt kål i kjelen, for så å tilsette salt, pepper og epler. Legg dette lagvis og kok til det er mørt. 

You may also like

Leave a Reply