Hjem Middag Tomatsalat med rødløk

Tomatsalat med rødløk

av lotte

Denne salaten har jeg lært av noen kroatiske slektninger. Den passer til koldtbord og forskjellige kjøtt eller fiskeretter. Jeg bruker å ha tomatsalat sammen med Wienerschnitzel. Her har jeg laget en oppskrift på en god tomatsalat med rødløk. Hvis du har en sløv kniv er et tips å bruke en brødkniv til å kutte tomatene istedenfor.

Denne salaten har jeg lært av noen kroatiske slektninger. Den passer til koldtbord og forskjellige kjøtt eller fiskeretter. Jeg bruker å ha tomatsalat sammen med Wienerschnitzel. Her har jeg laget… Middag Tomatsalat med rødløk European Print Dette
Serverer: 4 Tid til Ferdig:
Næringsfakta 200 kalorier 20 grams fett
Vurdering 5.0/5
( 1 vurdert )

INGREDIENSER

  • 2 store rødløk eller 3-4 små
  • 5-6 tomater
  • 1 ts salt
  • ca 5 ss god olivenolje
  • Litt fersk koriander

INSTRUKSER

1: Kutt rødløken i så tynne ringer du klarer. 
2: Bland rødløken godt med 1 ts salt og la det stå i 15 min. 

3: Kutt tomater i fine båter. Husk å ta ut stilken. 

4: Bland tomatene sammen med rødløk og tilsett olivenolje. 
5: Strø over litt ferske koriander blader og server.

You may also like

Leave a Reply