Tomatsalat med rødløk

Denne salaten har jeg lært av noen kroatiske slektninger. Den passer til koldtbord og forskjellige kjøtt eller fiskeretter. Jeg bruker å ha tomatsalat sammen med Wienerschnitzel. Her har jeg laget en oppskrift på en god tomatsalat med rødløk. Hvis du har en sløv kniv er et tips å bruke en brødkniv til å kutte tomatene istedenfor.

Print
Serves: 4 Cooking Time:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

Ingredients

  • 2 store rødløk eller 3-4 små
  • 5-6 tomater
  • 1 ts salt
  • ca 5 ss god olivenolje
  • Litt fersk koriander

Instructions

1: Kutt rødløken i så tynne ringer du klarer. 
2: Bland rødløken godt med 1 ts salt og la det stå i 15 min. 

3: Kutt tomater i fine båter. Husk å ta ut stilken. 

4: Bland tomatene sammen med rødløk og tilsett olivenolje. 
5: Strø over litt ferske koriander blader og server.

Leave a Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.